در بیشتر نان‌های لواش، بربری و سنگک که به روش ماشینی تهیه می‌شوند بلانکیت استفاده می‌شود.

 

 برخی از نانوایی‌های صنعتی نیز نان سنتی تولید می‌کنند.

آیا ممکن است در نان‌های صنعتی نیز از بلانکیت استفاده شود؟

بله، در هر نوع نان سنتی و صنعتی که رنگ سفید داشته باشد، امکان دارد که از بلانکیت استفاده شده باشد. ما همیشه تاکید داشتیم، آرد سفید برای سلامت مناسب نیست چون سبوس ندارد و باعث بیماری‌های قلبی، دیابت و چاقی می‌شود.

حالا علاوه بر این مشکل باید به فکر بلانکیت نان هم باشیم. در حال حاضر حتی نان سنگکی که باید براساس استانداردها با آرد 7 درصد سبوس‌گیری‌شده درست شود با آرد 15 درصد سبوس‌گیری‌شده تهیه می‌شود.

این مشکل ناشی از یک سیاست نادرست است که از 3-2 سال پیش به نانواها اجازه دادند، آردشان را خودشان تهیه کنند. از این رو، بسیاری از نانواها از آرد نان لواش برای تهیه نان سنگکشان استفاده می‌کنند.