آیا واقعا هدف اصلی از اضافه کردن بلانکیت به خمیر نان، سفید شدن نان است؟

بلانکیت یک پودر سفید رنگ است که ترکیب‌های گوگردی دارد و در صنایع رنگرزی و کاغذسازی استفاده می‌شود آن هم برای اینکه کاغذها را سفید کنند. متاسفانه برخی از نانواها با هدف سفید شدن نان به آن جوهر قند می‌زنند، در حالی که از مضرات آن بی‌اطلاع هستند.

توجیه دیگر آنها این است که بلانکیت باعث می‌شود خمیر بهتر پهن شود. در گذشته با پیگیری‌های وزارت بهداشت استفاده از این ماده شیمیایی در تولید نان ممنوع اعلام شده بود و با بخشنامه به نانواها، اطلاع‌رسانی شد که حق ندارند از بلانکیت استفاده کنند ولی در حال حاضر دوباره برخی از نانواهای نان سنتی از این ماده استفاده می‌کنند، در حالی که نمی‌دانند بلانکیت چه خطرهایی برای خودشان و مردم دارد!