غوره میوه سبز رنگ نارس انگور است و ترش‌مزه می‌باشد.

غوره دارای اسیدهای آلی مانند:

اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک و قند می‌باشد.

آبغوره غذا را خوش‌طعم، مطبوع و لذیذ نموده و اشتها را تحریک می‌کند.

این میوه نارس از دیدگاه طب سنتی مزاج سردی دارد و باعث کاهش صفرا در بدن می‌شود.

غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی‌کننده بدن نیز هست. 

همچنین اگر با سالاد میل شود، برای لاغر کردن سودمند است.

مقابله با چربی و فشار خون بالا از مهم‌ترین خواص آبغوره می‌باشد

و به همین دلیل افراد دارای اضافه وزن بیشتر طرفدار این محصول هستند.

یک اصل کلی وجود دارد که هر چه میوه‌ها نارس‌تر باشند، امکان دسترسی بدن به قند آنها کمتر است و در نتیجه غوره برای افراد دیابتی مناسب‌تر می‌باشد، چون قند قابل دسترس بسیارکمتری دارد.