فصل سرما است و بازار مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها داغ!

اما بهتر است هر از گاهی برای تقویت سیستم ایمنی بدن‌تان و مقابله با برخی از بیماری‌ها به فکر مصرف آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی نیز باشید.

 

متخصصان حوزه سلامتی معتقدند که از روش‌های طبیعی و با رعایت بهداشت غذایی به راحتی می‌توان بدون استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های شیمیایی از ابتلا به برخی از بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا، ورم گوش و آنژین و غیره پیشگیری کرد.

در این مطلب کوتاه شما را با 4 آنتی‌بیوتیک طبیعی آشنا می‌کنیم.

 

سیر

درست است که به خاطر بوی نسبتا نامطبوع سیر خیلی‌ها از مصرف آن چشم‌پوشی می‌کنند؛ اما باید بدانید که سیر یکی از بهترین آنتی‌بیوتیک های طبیعی است.

این ماده غذایی حاوی ترکیبی به نام آلیسین است که یک آنتی‌اکسیدان و ضدالتهاب قوی محسوب می‌شود.

 

نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه دو تا سه حبه سیر به بدن کمک می‌کند که با انواع مختلفی از قارچ‌های عامل بیماری‌های ریوی مقابله کند.

سیر همچنین به تنظیم فشارخون و پیشگیری از تجمع چربی در رگ‌های خونی کمک می‌کند.

 

زردچوبه

اگر طرفدار غذاهای پرادویه هستید بدانید که خدمت زیادی به سلامتی‌تان می‌کنید. حتما به تمام غذاهایتان زردچوبه بزنید؛ چون مصرف منظم این ادویه به بدن کمک می کند تا با انواع مختلفی از باکتری‌ها مقابله کند.

 

نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند زردچوبه قدرت بالایی در مقابله با علایم افسردگی و پیشگیری از سلول‌های سرطانی دارد.

 

گریپ فروت

اگر به طور مرتب از نفخ و احساس خستگی و افسردگی رنج می برید لازم است که به فکر تقویت سیستم ایمنی بدن‌تان باشد.

در این صورت عصاره دانه‌های گریپ فروت به دادتان می‌رسد.

این دانه‌های ریز سرشار از فلاوونوئیدها هستند که خواص آنتی‌بیوتیکی قوی داشته و از بدن در برابر 800 نوع قارچ و ویروس محافظت می‌کنند.

 

روغن درخت چای معجزه ای چند هزار ساله



در دهه های اخیر محبوبیت طب مکمل به طور روزافزون در حال افزایش بوده است. تلاش برای تأیید استفاده فرآورده های گیاهی در موارد درمانی مفروض باعث افزایش تحقیقات در آزمایشگاهها و برخی موارد در محیط بدن شده است.

یکی ازاین فرآورده ها روغن درخت چای است که اسانس درخت چای به صورت مایعی بی رنگ تا زرد رنگ ، دارای بوی تند و معطر و مشابه اوکالیپتوس است که در آب، غیر محلول و در الکل ، محلول می باشد و عمدتأ از گیاه alternifolia Melaleuca که بومی استرالیا استخراج می شود. در اصطلاح عمومی به تعدادی از درختان Tea Tree Oil گفته می شود ولی از نظر علمی گونه ی اصلی این گیاه درختی با نام علمی alternifolia Melaleuca می باشد که از خانواده ی مورد است وبیشتر در نواحی ساحلی استرالیا وجود دارد، درختی همیشه سبز به ارتفاع حدود ۶ متر، با برگ هایی نوک تیز و معطر می باشد.

از دیگر گونه های این درخت M.viridiflora است که اسانس آن در تجارت به نام Niaoulioil و M.Cajuputi می باشد که اسانس آن به نام Cajuputioil مشهور است. ترکیبات اسانس گونه های مختلف این درخت تا حدی مشابه بوده و از آن ها استفاده های یکسان به عمل می آید.

نکته ی مهمی که باید در نظر داشت این است که بسیاری از افراد این گیاه را به دلیل تشابه اسمی با چای معمولی اشتباه می گیرند. در حالی که این درخت هیچ ارتباطی با گیاه چایندارد.

نام علمی چای معمولی کاملیا سینن سیس می باشد که از خانواده ی چای بوده و از همه نظر با درخت مذکور اختلاف دارد.

درخت چای

اگر به دنبال راه مطمئنی برای پیشگیری و مقابله با آنژین و بیماری‌های مربوط به روده‌ها هستید به سراغ درخت چای بروید.

به عقیده  محققان روغن گیاهی درخت چای خواص فوق العاده‌ای دارد و یک ضدویروس قوی محسوب می‌شود.

 

برای درمان آنژین یا دل درد دو قطره از این روغن را با عسل مخلوط کرده و روزانه دو مرتبه میل کنید. بعد از چند روز شاهد بهبودی چشم‌گیری در وضعیتتان خواهید بود.