دکتر سعید حسینی در گفت وگو با خبرنگار وب دا، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت:


 توصیه می شود که افراد به منظور پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از مصرف آجیل های غیر استاندارد و استفاده بهینه از ریزمغذی های موجود مغزها را به صورت خام مصرف کنند.


وی افزود: چربی موجود در انواع آجیل اشباع نشده کلسترول خون را پایین می آورد، خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: 


مصرف متعادل و روزانه آجیل موجب کاهش اختلالات چربی خون و افزایش سیستم ایمنی بدن می شود .


 مغزها از جمله پسته، گردو، فندق، بادام زمینی و درختی به علت دارا بودن آنتی آکسیدان و چربی های اشباع شده گیاهی علاوه بر افزایش قدرت ایمنی بدن و کاهش چربی خون از بروز فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی نیز پیشگیری می کند.


وی با بیان اینکه مصرف روزانه 30 الی 40 گرم انواع مغزهای بدون پوست در رژیم غذایی روزانه هر فرد توصیه می شود، افزود:


 آجیل ها منبع بسیار مناسبی از انواع ویتامین ها از جمله E,B,C و کلسیم، فیبر، پروتئین، سلنیم، منیزیوم، امگا 3، روی و مس است که بروز برخی از سرطان ها همچون ریه، روده و پروستات جلوگیری و برای رشد کودکان بسیار مناسب است.