محققان از اثر ماده ای شیمیایی در چای سبز در درمان سرطان خون خبر دادند.

به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، دانشمندان دریافته اند مقدار زیادی از یک ماده شیمیایی که در چای سبز وجود دارد، می تواند سلولهای سرطانی را از بین ببرد و علائم بیماری سرطان را کاهش دهد.

مطالعاتی در سال 2004 بر موش ها نشان داد یک جزء فعال در چای سبز موسوم به ئی جی سی جی می تواند سلولهای سرطان خون را بکشد.

نتایج مقدماتی پژوهشی جدید حاکی از آن است که این ماده شیمیایی می تواند همان اثر را بر بیماران مبتلا به نوعی سرطان خون موسوم به سی ال ال داشته باشد.

محققان معتقدند این روش درمانی به خودی خود کاملا موثر نیست اما می تواند اثر قوی تری به داروهای ضد سرطانی ببخشد.

پژوهش درباره خواص ضدسرطانی چای سبز به روش جدید علمی از دهه 1970 آغاز شد. در آن هنگام نتیجه مطالعه ای منتشر شد که بر اساس یافته های آن میزان ابتلا به سرطان خون در کشورهایی که مقدار بیشتری چای سبز مصرف می کنند، کمتر است.

محققان امیدوارند ماده ئی جی سی جی بتواند پیشرفت بیماری را در مرحله اولیه متوقف کند یا میزان موفقیت دیگر روشهای درمانی مانند شیمی درمانی را بهبود بخشد.

http://sblog.ir-my.com