متخصص تغذیه نسبت به نگهداری نان در کیسه های نایلون و پلاستیک ها هشدار و داد و گفت: پلاستیک ها و نایلون ها، نان را هم سرطانی می کنند.
ضیاء الدین مظهری افزود: بسیاری از مردم نان را در کیسه های نایلون یا ظروف پلاستیکی نگه می دارند، غافل از اینکه نان سرطانی شده می خورند.
وی در این مورد توضیح داد: همانطور که هشدار داده می شود غذاهای گرم در ظروف یک بار مصرف پلاستیکی سرو نشود زیرا سرطان زاست، کیسه های نایلونی نیز در اثر حرارت با تغییر ph مواد سرطان زا را به نان منتقل می کنند.
این متخصص تغذیه بهترین روش نگهداری نان را نگه داشتن در فریزر عنوان کرد و ادامه داد: مردم نحوه نگهداری نان در فریزر را نمی دانند و به همین دلیل اغلب آن را در طبقات اولیه فریزر نگه می دارند.
وی اظهار داشت: طبقات اولیه عالی ترین و پر ارزش ترین قسمت فریزر است زیرا پروسه یخ زدن آن جا اتفاق می افتد و باید برای گوشت و ماهی و سبزی استفاده شود نه برای نگهداری نان.
مظهری همچنین ظروف شیشه ای را بهترین ظروف برای نگهداری نان عنوان کرد و گفت: نگهداری نان در ظروف شیشه ای بی خطر ترین و بهداشتی ترین طریقه نگهداری آن است که مانند ظروف پلاستیکی نان را سرطانی نمی کند.
وی در پاسخ به اینکه آیا ارزش بیولوژیکی و غذایی نان بیات با نان تازه متفاوت است، بیان کرد: نه تنها ارزش بیولوژیکی و غذایی آن فرقی ندارد بلکه حتی در برخی بیماری ها توصیه می شود نان بیات بخورند زیرا نان تازه دیرهضم تر است.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: اگر به نان ها نگهدارنده نزنند، بیات آن نه تنها کم ارزش تر نیست بلکه برای کسانی که مشکل هضم غذا دارند بهتر از نان تازه است.
وی تاکید کرد: افزودن مغزها و دانه های مختلف مثل کنجد ،تخمه کتان، تخمه کدو و آفتابگردان به نان کیفیت و طعم خوبی داده و ارزش بیولوژیکی آن را افزایش می دهد، از این رو استفاده از این نان ها در برنامه غذایی توصیه می شود.